Menüpontok

Ahhoz, hogy a fotódon az HEPIEND TAG felirat szerepeljen, valamint, ha igénybe szeretnéd venni a tagsággal járó szolgáltatásokat, lehetőségeket (üzenetek írása, számodra küldött üzenetek elolvasása, csak Hepiend tagok számára látható fotók megtekintése) TAGSÁGOT kell igényelni.

HOGYAN LEHETSZ TAG?

Nagyon egyszerű a módja:

- Az ingyenes regisztráció után, amennyiben úgy döntessz, hogy nem 

REGISZTRÁLT, hanem TAG szeretnél lenni, akkor hívj fel telefonon, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozásra!  (Kovacsik Tünde a Hepiend Társkereső Iroda vezetője 06/20 9 353 259)

 

Hívások fogadása: hétköznap 9 és 19 óra között, hétvégén 10 és 18 óra között.

 

                                     (Ha nem tudom felvenni, később visszahívlak!)

 

 - A megbeszélt időpontban gyere el az irodába, hogy személyesen is megismerhessük egymást! (Kecskemét, Szolnoki út. 23  II.emelet 14)

- Egy kávé, tea, vagy üdítő mellett beszélgetünk Rólad, az adatlapodról, leendő partneredről, elképzeléseidről, stb. (kb. egy órára vegyél parkolójegyet!)

- A tagsági díj befizetésével, ezen a napon indul az 1 éves tagságod! (12 hónap  /   1hónap=30nap)

Bankkártyás befizetésre nincs lehetőség egyelőre!

- Az egy év letelte után (ezt a rendszer jelezni fogja) amennyiben még, vagy újra aktuális lesz a társkeres számodra és továbbra is szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásokat (mivel nincs autómatikus megújulás) ,hívj fel és megbeszéljük a továbbiakat!

 TAGSÁGI DÍJ6000 ft./év

 

A tagsági idő lejártát követően eldöntheted, hogy szeretnéd-e a tagsági viszonyod meghosszabbítani. Amennyiben nem, akkor nincs további teendőd. Ha igen, akkor már nem kell újra megjelenned az irodában, telefonon megbeszéljük a továbbiakat.

A tagság bármikor szüneteltethető, de légyszíves jelezd az ígényed a hepiendiroda@gmail.com  email címre írásban!!


 


 
ÁSZF | KAPCSOLAT | Társkereső működése | TAGSÁG IGÉNYLÉSE, Előfizetés | ADATVÉDELEM |
Copyright © https://alarcoknelkul.hu/ 2017 HEPIEND TÁRSKERESŐ IRODA